Гмуркането е предназначено на онези, които обожават морето и всичко свързано с него!Искате да подарите на вашите приятели, роднини, настроение и качествени емоции?
Ние ще ви помогнем в това! Предлагаме сертификат подарък за гмуркане, съчетан с актуални комплекти и материали, които можете да закупите от нашия водолазен център и да го подарите на приятелите си като оригинален подарък.

Всеки комплект включва подводна фотосесия, благодарение на която споделяте впечатленията си с приятели и колеги. За да направите поръчка, обадете се на нашия телефона:+359887305077.

Освен това можете да направите поръчка, като използвате електронния формуляр на сайта. След регистрация, мениджърът ни ще се свърже с вас, за да изясните подробностите.

Гмуркането като подарък – без посредници!

Важно е да получите подаръка директно от нашия център, като по този начин ще се предпазите от посредници, които често предлагат избрания „екстремен подарък“, и не са във възможност да ви обяснят всички детайли и характеристики на предлагания продукт. Като се свържете с нас, ще научите всички тънкости на обучението, вашите упражнения ще бъдат контролирани от опитни инструктори на Международната асоциация SSI на базата на внимателно разработени стандарти. Гарантираме безопасността и качеството. Гмурканията се провеждат в басейн с променлива дълбочина, което дава по-пълен комфорт на обучаемия.
Денят и часът на обучението се подбират според индивидуалния график за всеки студент.

Подаръчен сертификат за водолазно  обучение Open Water Diver

Изберете подарък от два варианта – занятие в група 2 човека
-индивидуално с инструк и фотосесия.

Продължителност на програмата 3 часа.
Място за провеждане: гр.Варна
Подаръчния комплект включва:

Презентационнен кейс «Dive center Black sea Adventure», Поименен сертификат, диплом на  участника  в програмата  SSI Try Scuba Diving, вход на басейна, наем на оборудването, обучителна лекция 40 мин, гмуркане с  инструктор в басейн 40 мин, подводна фото сесия.
Подробности за програмата  SSI Try Scuba Diving,

Нагоре