• SCUBA RANGER

SCUBA RANGER


Програмата SSI Scuba Rangers е една от най-добре развитите в света програми за гмуркане и гмуркане за деца. Водолазно училище, предназначено за деца на възраст от 7 до 12 години, Програмата Scuba Rangers е максимално безопасна, преподава се само от инструктори, специално обучени в програмата „Рейнджърс“, които ще ви запознаят с чудесата на водата по лек, много странен начин.

Философията на SCUBA RANGERS
За да бъде лесно и забавно, проектирахме SCUBA RANGERS Star, която определя петте точки на успешен SCUBA RANGER:
Правилни знания: Рейнджърите трябва да научат правилата за отговорно гмуркане.
Правилни умения: Рейнджърс трябва да се научат и да практикуват основни умения за подводни умения.
Правилно оборудване: Рейнджърс трябва да се научат да използват основно оборудване за гмуркане и да разполагат с оборудване за гмуркане, както и правилно да се грижат за цялото оборудване.
Правилен опит: Рейнджърите трябва да запазят уменията си за гмуркане, да се гмуркат в рамките на своите граници и да продължат да научават повече за изследването на водолазите и водите.

Обучение: Scuba Rangers започват от водата, като се концентрират върху това да се чувстват комфортно с идеята за гмуркане и да научат на дишането, да помагат на връстниците и да се запознаят с оборудването.
Обучението е разделено на 5 различни нива. На децата се преподават уменията и знанията, от които се нуждаят, за да станат безопасни и успешни водолази в забавна, но контролирана среда.


Program


Нагоре