• SSI Advanced Open Water Diver

SSI Open Water Diver


Добре дошли в SSI Open Water Diver (OWD)  това е начален курс за Гмуркане с бутилки, който е изключително популярен. Това е вашият  пропуск към  вълнуващия свят на подводните приключения. Всички, които са достигнали 10-годишна възраст може да се запишат за този курс. Обучението по  гмуркане  с бутилки в  курс Open Water Diver ще ви даде основните умения,и знания, от които  ще се нуждаете за вашите по-нататъшни самостоятелни  гмуркания. В хода на обучението ще научите: Какво е Гмуркане, ще  се запознаете с водолазното оборудване ще  усетите как се  чувства човек  под вода, от гледна точка на физиологията и медицината, за да усвоите  умения  и навици забезопасен престой под вода. Всички основни умения за леководолазното гмуркане, ще работите в изключително безопасна среда под ръководството на квалифициранSSI инструктор. В нашия център,се предлага обучение в групи от не повече от 2-3 човека , или индивидуално с инструктор (по ваш избор).

Структура курса Open Water Diver
I.Теоритичен материал,лекции,изпит
II.Четири гмуркания в басейн (затворена вода)трениране на необходимите умения
III.Четири гмуркания, в реални условияв открити вода. (море, океан, езеро и т. н.)

Теоретичен материал + плувен басейн.
Този етап може да се нарече основен етап на обучение. Тук има 4 урока в басейн (затворена вода) и изучаването на теоретичен материал. Основната цел на гмуркане в затворена вода е да се изработи необходимите умения, за да се създаде уверени и важни безопасна база за гмуркане умения, които е необходимо за по-нататъшното си самостоятелно Гмуркане. Всяка от теоретичните лекции са в продължителност не по-малко от 30-40 минути и престой под водата в басейна 40-60 минути.
Теоретична част, тя се състои от шест секции. За това ще имате необходимата литература и видео филм SSI. Изучаването се извършва чрез лекционни сесии и е придружено от изпитание на придобитите знания с помощта на тестове, контролни работи във вашия учебник и изпит.
Открити води във Варна и чужбина.
Под надзора на инструктора вие осигурявате работи в открити води. В реалния свят, вие ще прилагате всичко, което сме научили по време на теоретичните класове и в хода на обучението гмуркания в басейна, но много фактори като , видимост, температура, термоклина, подводна флора и т. н. ще бъдат драстично различни От закрита вода.

Има различни варианти за преминаването на открити води:
1. Открити води по северното черноморие . Продължителността на преминаването е 2 дни. Пъ Целият процес на обучение, съчетан с добре организирана почивка в природата в компанията на вашите приятели .
2.Предаване на открити води в чужбина на клубни пътувания, които се организират от нас, както през лятото, така и през зимните месеци. Египет, Черно море, Средиземно море и т. н. по този начин, можете да завършите обучението си на почивка, в приятна, приятелска, клубна атмосфера.

Сертификация
След успешното завършване на всички етапи на курса, вашият инструктор ще ви издаде международен сертификат на SSI.Това е сертификат който е валиден за всички водолазни центрове по света. Този сертификат ви дава правото да се гмуркате до дълбочина до 18 метра. Така че, можете да преминете към следващия етап на обучение. А той е ADVANS OPEN WATER, където ще премините през редица вълнуващи специализации.
За да се запишете за курсове, можете да се обадите на +359887305033 или да оставите заявка.


Program


Нагоре